Home Natuurarts Praktijk Zutphen

Welkom bij de natuurarts praktijk van Ron Velthuis en Jeanet Ezenga in Zutphen. Ron is natuurarts en biedt diverse therapieën aan, onder andere:

  • Chelatietherapie
  • Acupunctuur
  • Neuraaltherapie
  • Niet-toxische tumortherapie
  • Therapie bij o.a. migraine, rugpijn en reuma.
  • Behandeling van o.a. Candida, Fibromyalgie, stijve nek.
  • Orthomoleculaire  geneeskunde

 

Vakantiesluiting van 15 sept. t/m 15 oktober 2016 Klik hier voor meer info

Ron Velthuis - natuurarts Ron Velthuis (1956) studeerde in 1983 af als basisarts en volgde daarna talrijke (na)scholingen en specialisaties op het gebied van niet-academische geneeswijzen. Ron heeft ongeveer twintig jaar medische praktijkervaring en werkte bij het preventief Medisch Centrum te Rotterdam. Na drie jaar vrijwilligerswerk in Auroville, India, vestigde hij zich in Zutphen en is daar zijn natuurarts praktijk begonnen.

Ron is aangesloten bij AVIG (ArtsenVereniging voor Integrale Geneeskunde). Voor u als client betekent dit dat behandelingen \ therapieën vergoed kunnen worden, afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Ron Velthuis

 

Jeanet Ezenga is in 1983 afgestudeerd als lerares gezondheidskunde aan de lerarenopleiding.
Na een aantal jaren te hebben les gegeven aan verschillende middelbare scholen, heeft ze 3 jaar vrijwilligerswerk gedaan in India (Auroville).
Terug in Nederland is ze opleidingen begonnen in Hoge darmspoeling (colon hydrotherapie), natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur en orthomoleculair afslankconsulent.
Sinds 2004 werkt ze samen met Ron Velthuis.
Jeanet biedt naast darmspoelingen ook begeleiding bij en verkoop van de Prodimed producten aan.

Colonhydrotherapie en onze andere behandelingen zijn natuurgeneeskundige behandelingen die zodoende bij aanvullende verzekering worden vergoed. Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts omdat er in de praktijk al een arts aanwezig is.

Copyright © 2010-2016 Natuurarts Praktijk Zutphen | Ontworpen door WebdesignIdee