Niet toxische tumortherapie

Niet-toxische tumortherapie

Dit is een speciaal onderdeel van Orthomoleculaire geneeskunde voor mensen met kanker.

Dieetadviezen en niet-toxische middelen (kruiden, vitamines, lichaam identieke hormonale stoffen en mineralen) worden ingezet om de groei van een kwaadaardige tumor te remmen en bijwerkingen van chemotherapie te verminderen.

Regelmatig krijgen patiënten infusen met een hoge dosis vitamine C. Dit leidt tot de productie van waterstofperoxide (H2O2) wat specifiek voor kankercellen giftig is, omdat kankercellen niet over het ontgiftende enzym Catalase beschikken. Deze behandelingen zijn goed te combineren met reguliere zorg en verbeteren de kwaliteit van leven en dikwijls ook de levensduur.

De niet-toxische tumortherapie, waaraan de naam van dokter Houtsmuller verbonden is, vergt vanzelfsprekend veel inzet van de patiënt. Naast voeding en supplementen is aandacht voor het geestelijk welzijn van groot belang.

Ook de niet-toxische tumortherapie blijft zich ontwikkelen en daarom blijf ik (Ron Velthuis) voortdurend op zoek naar nieuwe, betere middelen en methodes.

Een wezenlijke ondersteuning bij mensen met kanker zijn regelmatige injecties met vitamines , mineralen, aminozuren zoals carnitine en taurine en detoxmiddelen zoals Glutathion en/of EDTA.

Vanaf de zomer van 2010 behandel ik mensen met kanker regelmatig met GCmaf, een afkorting van Glycoprotein-Macrofaag Activerende Factor. Dit is een eiwit dat in minimale hoeveelheden in het bloed circuleert.

Echter in kankercellen wordt een soort enzym geproduceerd (Nagalase), wat het van nature voorkomende GCmaf tegenwerkt.

Door injectie met het eiwit wordt een zeer sterke stimulans gegeven aan de macrofagen, witte bloedcellen die daarna in staat zijn de tumorcellen te herkennen en aan te vallen. De patient dient hiermee een serie injecties te krijgen.

Wilt u meer informatie over niet-toxische tumortherapie, of een afspraak maken? Neem dan Contact op.

Colonhydrotherapie en onze andere behandelingen zijn natuurgeneeskundige behandelingen die zodoende bij aanvullende verzekering worden vergoed. Er is geen doorverwijzing nodig van de huisarts omdat er in de praktijk al een arts aanwezig is.

Copyright © 2010-2018 Natuurarts Praktijk Zutphen | Ontworpen door WebdesignIdee